Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een draagdoek is een geweldig lifesaver voor mama’s en papa’s. Een ontroostbare baby? Geen handen vrij om het huishouden te doen? Een stijve arm tijdens een wandeling omdat je kindje zo graag door jou gedragen wordt? Een draagdoek biedt een handige oplossing, die ook nog eens leuk is voor ouder én baby. Maar baby’s worden ook (veel te) snel groot, en veel ouders willen weten of hun kindje dan nog wel in een draagdoek kan.

Prettig gevoel

Eigenlijk kan je een kindje dragen zolang het prettig aanvoelt voor jullie allebei. Zo kan je de draagdoeken van Babylonia gebruiken vanaf de geboorte tot zo’n 3 à 4 jaar. Sommige ouders gebruiken hem zelfs nog langer. Veel hangt af van het gewicht van je kindje, maar ook hier geldt dat je kan dragen zolang jij je daar zelf goed bij voelt. Onze draagdoeken worden getest tot 15 kilo, volgens de Europese richtlijn.

Model kiezen

Een draagdoek moet vooral goed aanvoelen. Het is dus belangrijk dat je een model kiest dat voor jou comfortabel is en dat voldoet aan jouw behoeften. De draagdoeken van Babylonia verschillen in stof en model. De verschillende modellen laten verschillende draagwijzen toe. Sommige draagdoeken zijn extra geschikt voor peuters.

Als je wil, kan je je draagdoek zelfs matchen met je outfit: in ons gamma vind je veel verschillende kleuren en motieven. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen en kleuren, zodat je de beste én mooiste keuze kan maken voor jou en je baby.

Kwaliteit

Je baby dragen is heerlijk knus, teder en gezellig. Bij Babylonia hechten we belang aan die ‘quality time’. We maken al bijna 20 jaar draagdoeken waarbij draagcomfort en kwaliteit voorop gaan. Zo werken we hoofdzakelijk met biologisch katoen en andere duurzame materialen. We innoveren bovendien voortdurend. Onze missie: ouder en baby van elkaar laten genieten op een prettige, gezonde en comfortabele manier.

Wil je weten hoe je een draagdoek juist gebruikt? Je vindt alle handleidingen van Babylonia-dragers hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *